logo


Fotorejuvenáció, ránckezelés

„...megvan a szépségnek az a kiváltsága, hogy a kedélyeket
összebékítse, s a szíveket magához vonja…”
Cervantes

Az évek múlásával — különösen a negyvenes évektől kezdve — bőrünkön óhatatlanul meglátszik az idő. Ráadásul elsősorban az arcbőrünkön. A fotorejuvenáció ezen segít. Elve egyszerű: nagy energiájú, széles spektrumú fényfelvillanásokkal optikai energiát juttatunk a kötőszövetbe, anélkül, hogy a bőr felső rétegeit károsítanánk. A hőenergia serkenti a fibroblast sejteket (ezekből újul meg a kötőszövet), hogy több kollagént és elasztint termeljenek.
A kezeléssorozat 4-5 alkalomból áll, közöttük négy hét szünettel. Az eredmény fokozatosan alakul ki, a kötőszövet még kb. fél évig változik. A fénykezelés további előnye, hogy a pigmentfoltok (napfoltok, öregedési foltok), kezdődő értágulat (rosacea, hajszálértágulatok) elhalványodnak, vagy teljesen eltűnnek. A kezelés végeredménye egészséges, egyenletes, fiatalosabb arcbőr.

Az elmúlt évtizedben számos újítás történt a fotorejuvenációs eljárások terén. A legnagyobb változást az optikai és a radiofrekvenciás energia együttes alkalmazása, az úgynevezett elektro-optikai szinergizmus (ELOS) jelentette. Ez azt jelenti, hogy e két energiafajta segíti és kiegészíti egymást a kívánt terápiás hatás elérésében, miközben a mellékhatások kockázata csökken.

Szakrendelőnkben jelenleg lehetőség van a fotorejuvenációs technika felsőfokát jelentő, úgynevezett triniti kezelésre, amely során minden egyes alkalommal a bőr három különböző mélységű rétegébe juttatunk optikai, és radioferkvenciás energiát egyidejűleg. A következmény: intenzívebb kötőszövetes változás, tartósabb eredmény.

Lézerkezelés előtt... és után

információ és bejelentkezés: +36 30 998 4611

Minden jog fenntartva. Copyright © 2008 BőrŐr.hu, webmunka: antapé